LA 30a CAMPANYA ESCOLAR DEL CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA REUNEIX MÉS DE 650 ESCOLARS

Kissu - CTLL

L’espectacle Kissu inicia la 30a campanya escolar del Centre de Titelles de Lleida, amb un total de 9 sessions i la presència de més de 700 espectadors, entre alumnes i mestres. L’espectacle es representarà per a 14 escoles i llars d’infants, al CaixaForum Lleida, des de demà 20 de maig fins el divendres 29 de maig, en sessions a les 9.30 h i a les 11 h. Una de les sessions serà simultàniament traduïda a la llengua de signes catalana, gràcies a la col·laboració amb l’Associació Deixa’ns Signar.

Kissu és un espectacle de mitjà format, estrenat en el marc de la 25a Fira de Teatre de Titelles de Lleida, celebrada el passat 2014. Recentment, ha realitzat una campanya escolar a Oviedo amb 11 sessions en 5 dies i gairebé 3.600 espectadors. Així mateix, el desembre passat va rebre el Premi al Millor Espectacle de la XXVII edició del Festival Internacional de Títeres de Alicante 2014.

Degut a l’èxit d’aquest muntatge, en els propers mesos farà temporada al Teatre Tantarantana i també al SAT! – Sant Andreu Teatre, tots dos a Barcelona.

Aquest espectacle, dirigit a infants de 3 a 7 anys, explica la història d’un cadell de llop. La descoberta de l’entorn és una aventura que el porta a allunyar-se del seu cau i de la seva mare, fins a perdre’s i anar a raure al món dels homes. Creient que és un gosset abandonat, la Duna i el seu avi l’acullen a casa.

Joan-Andreu Vallvé n’és l’autor i director, així com també creador de l’escenografia i els titelles, i la música és original de Bernat Vallvé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*