Ja a la venda les entrades per veure a Carlos Latre al Teatre Auditori

Carlos Latre

L’humorista arriba a Granollers amb un nou espectacle  años no es nada un repàs humorístic als seus anys de carrera El Teatre Auditori de Granollers posa a la venda les entrades per veure el nou espectacle de Carlos Latre, 15 años no es  nada.  L’espectacle  tindrà  lloc divendres 23 d’octubre, a les 21 h, a la Sala  Gran  del  Teatre.  No  et  quedis sense entrades!

L’humorista Carlos Latre, més en forma que  mai,  arriba  a  Granollers  amb  un nou espectacle: 15 años no es nada. Un repàs  humorístic  dels  seus  15  anys  de carrera,  en  què  imitarà  els  seus personatges  més  famosos  i  altres  de nova creació, com Paul McCartney, Steve Wonder i Tom Jones.

A diferencia del seu anterior espectacle, Yes we Spain, que el van portar a recórrer durant  anys tots els teatres d’Espanya amb més de  espectadors dempeus, aquest és un espectacle sense fil conductor previ. L’humorista va pessigant una mica d’aquí iuna mica d’allàper fer d’aquest show una peça única i diferent a cada espectacle, remarcant l’estreta relació amb el públic.

El muntatge d’uns  minuts recordarà a l’estil Broadway i estarà presidit per una escala central lluminosa,que s’anirà transformant a mesura que transcorrila funció Latre abordarà temes d’actualitat carregats de bona música de la mà de personatges tan mítics com  l’expresident del Barça Josep Lluís Nuñez,la duquesa de Alba, Ferran Adrià, Boris Izaguirre, Lola Flores, Juanito  Valderrama, Raphael i Camilo Sesto entre d’altres.

COMPRAR ENTRADES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*