La Mostra Butaka Jove d’Olesa convida als joves a presentar-hi els seus propis espectacles

butakamostraolesa

Benvolguts artistes!

Sabem que s’acosta el final del curs… però des de Butaka Olesa us volem fer una proposta que esperem que us il·lusioni de cara a la Desena Mostra BTK de Teatre Jove.

Els dies 23 i 24 d’octubre, a Olesa de Montserrat, celebrarem la desena edició d’una mostra de teatre per a públic jove. Enguany, però, volem incorporar un tast del teatre fet pels joves d’arreu de Catalunya. És per això que us proposem de venir i oferir-nos una mostra del que feu a la vostra escola de teatre. La nostra idea és programar un Showcases de companyies amateurs el dia 24 d’octubre de 10 h a 12h., i després fer una trobada entre totes les companyies que hi hagueu participat per tal d’estudiar la possibilitat d’establir un calendari d’intercanvis. A Olesa també tenim un jovent engrescat amb la idea! Estaríem encantats de comptar amb vosaltres!

Com ho veieu? Esperem rebre notícies vostres ben aviat!

I naturalment, qualsevol dubte que tingueu (que segur que seran molts!) no dubteu a contactar amb nosaltres.

Seguim en contacte!

BUTAKA OLESA

Una bona iniciativa, deixeu-m’ho dir. En les diverses trobades sobre Teatre per a Joves que s’han celebrat el darrer any, una de les idees que ha sorgit per a fomentar l’assistència dels joves al teatre, és que ells mateixos en facin, i, sobretot, que els joves tinguin accés a obres creades pels seus ‘iguals’. A més, ja us avancem que la III Trobada es farà un o dos dies abans de la Mostra, a Olesa mateix, i serà una jornada de treball, per tal de posar fil a l’agulla en mesures i accions a fer per potenciar aquest sector de públic (i d’artistes) coordinant, estem segurs, l’acció d’operadors, programadors, professionals, administracions…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*