Nit Solidària i del Circ, dins el Festival Deltebre Dansa

nit-solidaria-circ-deltebre-dansa2015

Un gran escenari per a una gran causa: la Nit Solidària i del Circ

El Festival Deltebre Dansa i NOMEN preparen una recollida solidària d’aliments

La nit del 8 de juliol, a les 20.30 h a Deltebre, es realitzarà una recollida solidària d’aliments emmarcada en la Nit Solidària i del Circ. Una iniciativa del Festival Internacional Deltebre Dansa i de NOMEN, patrocinador principal del Festival, que també comptarà amb la participació de les Càritas Parroquials de Jesús i Maria i de La Cava, i Creu Roja Deltebre. Els aliments recollits es destinaran a les persones que més ho necessitin, per això, uns dies abans s’informarà dels aliments que més falta fan.

Des del seu naixement, el Festival Deltebre Dansa ha estat fermament compromès amb les persones i, més especialment, amb Deltebre, amb qui ha mantingut la promesa d’apropar, any rere any, les Arts Escèniques. Per això, en aquesta edició, i amb la voluntat d’anar un pas més enllà en el seu compromís amb la població del municipi, el Festival realitzarà la Nit Solidària i del Circ. Una nit guiada per la bogeria, descontrol amb classe i enèrgica energia de Guillem Albà i Marabunta, qui ens endinsarà en el món del clown juntament amb les actuacions que ens oferiran diversos artistes de circ contemporani.

Les nits del circ acostumen a tenir una gran assistència de públic, així que des de l’organització es recomana reservar ràpidament les entrades. Si us quedeu sense, recordeu que també hi haurà un escenari exterior amb una pantalla on es podran veure en directe els espectacles de la Nit Solidària i del Circ. L’escenari no podia ser millor per a aquesta bona causa.

 www.deltebredansa.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*