Stripart|Edició 2015, al C.Cívic Guinardó de Barcelona. Primers espectacles

Stripart – XX mostra d’art jove d’horta-guinardó del 4 al 17 de juliol de 2015

www.stripart.cat

Stripart és una mostra amb més de 600 m2 d’espai expositiu i més de 100 artistes que presenta nous llenguatges artístics donant el tret de sortida a artistes en eclosió.

Quinze dies a l’any, el Centre Cívic Guinardó es converteix en un gran ventall de formes expressives on no hi ha temes, on no hi ha disciplines prefixades, només busquem projectes que a través de la investigació i el treball, hagin arribat a ser innovadors, a trencar estereotips.

Stripart-bcn-2015

DESTAQUEM, PER A JOVES, LES ‘NITS D’ESCÈNIQUES’ I US DETALLEM LES PRIMERES:

NIT D’ESCÈNIQUES

Dimarts 7 de juliol, a partir de les 20.30h

Entrada gratuïta

RatOn, Teatre Físic

Cia. ToTum TeaTre

En un món oníric dos personatges es troben, un humà i una rata. Tots dos igual de reals, però cada un amb la seva condició al món. Intenten conviure sent inevitablement inseparables. Quins són els seus anhels? Les seves circumstàncies vitals els permetran sortir del lloc que habiten? Si encara hi ha esperança, aquesta no sembla tenir un rostre concret… a on els portarà?

Destrhuman, Dansa contemporània

Sílvia Mancha

Aquesta peça neix de la reflexió sobre el fort poder de destrucció que té l’acció humana envers l’entorn i la resta d’espècies. Destrhuint només aconseguirem destrhumanitzar-nos.

La Valla, Dansa contemporània

Cia. L’arbre

La Valla ens transporta a través de la dansa a un problema molt real i actual al que normalment se li dóna l’esquena: el drama de la gent que ha de fugir dels seus països en guerra o sumits en la pobresa per intentar aconseguir una vida millor.

NIT D’ESCÈNIQUES

Dimecres 8 de juliol, a partir de les 21h

Entrada gratuïta

Examen de memòria històrica Teatre

Guió i direcció d’Ana Izarzugaza

Es diu que la memòria pot fer-nos activar un record fent-nos reviure’l amb les mateixes sensacions que llavors. Però hi ha molts d’aquests records que porten massa anys sense ser escoltats. Desplaçats per l’obstinació del poder, esborrats amb un lleixiu que ha resultat ser insuficient.

Dorms?Teatre

BamBú Cia. de teatre

Dos bessons. Una relació marcada per una complicitat que traspassa els límits de la vida. L’Èlia ha d’acceptar que el Max ha marxat, però que hi segueix sent. Flaixos d’un passat compartit i un present que cal aprendre a compartir des de diferents dimensions. Una reflexió sobre l’amor entre germans i la complicitat portada a l’extrem, des de l’aire fresc de la joventut i la tendresa del pas del temps.

Obra accessible per a persones amb discapacitat visual i auditiva.

 

NIT D’ESCÈNIQUES

Dijous 9 de juliol, a partir de les 21h

Entrada gratuïta

Em regales un tovalló?

Actuació resultant del Laboratori de dansa i arquitectura desenvolupat a l’Stripart durant els darrers dies.
A càrrec de Be[in]Art

L’ou de la vida, Performance

Mireia Chaos

Una imatge que anuncia l’arribada d’un nou nat, una força interior desbordant com el sol que empeny per sortir i estendre’s per tot el cos. Per omplir cada racó de d’energia de vida i d’amor . Poesia, cant i interpretació s’uneixen per donar forma a aquesta obra.

Himmelweg, Teatre

La octava companya

Himmelweg és la petita gran història de la visita d’un observador internacional a un camp d’internament civil. De com un règim pretesament democràtic maquilla els camps de la barbàrie per a convertir-los en ciutats aparador de bonança i noves possibilitats. De com les classes i els pobles lluiten per sobreviure.

TOTA LA PROGRAMACIÓ

Edició 2015 | Stripart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*