Undàrius, el Festival de la Cultura Popular i Tradicional – Tornaveu.cat

Undàrius, el Festival de la Cultura Popular i Tradicional

festival-undarius-2915

Del 2 al 5 de juliol es podrà gaudir de tallers de dansa, xerrades, visites o itineraris comentats, exhibicions, cercaviles i desfilades, així com concerts i balls. Organitzat per Escampillem, entre d’altres, el Festival tindrà lloc a diferents espais de la ciutat de Girona. Totes les activitats són lliures i obertes a tothom.

A més, el Festival reuneix un conjunt de les activitats formatives que constitueix el Campus de cultura popular de Girona i forma part del Campus de cultura popular. La participació al Campus també és oberta i gratuïta per a tothom.

A banda de les activitats (vegeu document adjunt), el divendres 3 i el dissabte 4 de juliol hi haurà mostres de gastronomia i artesania occitana i catalana al voltant de la plaça dels Jurats. El divendres 3 de juliol a les 20h es podrà degustar un caçolet occità i el dissabte 4 de juliol a les 20h, un rossejat de fideus gironí fets al moment.

www.facebook.com/undarius

www.undarius.cat

Documents

Cartell per a l'edició d'enguany

Cartell per a l’edició d’enguany

Undàrius, el Festival de la Cultura Popular i Tradicional – tornaveu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*