La Filmoteca de Catalunya ofereix una programació especial de cinema infantil i familiar durant el mes de juliol

  • Cada dissabte i diumenge, a les 17.00 h, a la Sala Chomón

  • Preus especials per a menors de 12 anys i acompanyants

_____________________________________________________________________

logo-filmoteca-cat

Una de les missions de la Filmoteca de Catalunya és acostar el cinema als més petits, fer-los descobrir el plaer de veure cinema de qualitat a la pantalla gran i adonar-se’n de la riquesa de tots els seus detalls. Per aconseguir-ho, cada setmana us oferim dues sessions específicament adreçades als infants i les seves famílies. Us proposem films de totes les èpoques i de tots els països, films adreçats als més petits i a les seves famílies, films que permetran als petits gaudir de l’espectacle fílmic i, als grans, redescobrir la il·lusió del cinema. Les pel·lícules que projectem en aquestes sessions infantils de caràcter familiar han estat escollides pel seu valor pedagògic i cinematogràfic.

Durant el mes de juliol podreu gaudir de la programació següent:

Dissabte 4 i diumenge 5 de juliol (17.00)

The Kid El chico, CHARLES CHAPLIN, 1921. Int.: Charles Chaplin, Jackie Coogan, Edna Purviance, Carl Miller, Tom Wilson, Chuck Reisner, Albert Austin, Henry Bergman. EUA. Muda, còpia sonoritzada amb rètols en castellà. 65′. Projecció en DCP.

Amb The Kid Chaplin va fer el seu primer llargmetratge, on ja estan presents les característiques de gran part de la seva obra: emotivitat i sentiment es donen la mà amb la comicitat i el sentit de l’humor, o el que és el mateix, el melodrama es creua amb la comèdia i el resultat és una pel·lícula inoblidable.

Dissabte 11 i diumenge 12 (17.00)
Big Hero 6, CHRIS WILLIAMS, DON HALL, 2014. EUA. VC. 102′. Projecció en DCP.

Fruit de la fusió entre Disney i Marvel i inspirat en el còmic homònim, Big Hero 6 gira entorn de la relació especial que tenen un noi prodigi de catorze anys i un robot inflable, els quals es troben immersos en una aventura plena de perills en la ciutat imaginària del futur San Fransokyo. Un film farcit d’acció frenètica, comèdia, emoció i un carismàtic i singular robot.

Dissabte 18 i diumenge 19 de juliol (17.00)

Metegol Futbolín, JUAN JOSÉ CAMPANELLA, 2013. Índia-EUA-Espanya-Argentina. VE. 102′

Un nano de barri planta cara, ajudat per les figures de futbolí de la seva infància, a un equip comandat per un astre esportiu extraordinàriament vanitós. El film representa el debut en l’animació de l’oscaritzat Juan José Campanella.

Dissabte 25 i 26 diumenge (17.00)

Gake no ue no Ponyo  Ponyo en el acantilado, HAYAO MIYAZAKI, 2008. Japó. VE. 103′

Sosuke, un nen de cinc anys que viu al capdamunt d’un penyasegat, estableix una amistat especial amb un peixet anomenat Ponyo, al qual ha rescatat després de quedar atrapat en un pot de vidre. Una commovedora història d’animació artesanal inspirada en el conte de La sireneta .

 

Barcelona, 3 de juliol 2015

Més informació:www.filmoteca.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*