Adhereix-te al Pacte Laboral 2015 – dansacat.org

APdC

 

Comunicat APdC

15/07/2015

Si tens una companyia (empresa/associació) o ets creador/a i contractes a ballarins…

Adhereix-te al Pacte Laboral 2015, que regula les relacions laborals del sector de la dansa

Ens posem amb contacte amb vosaltres per a fer-vos arribar un document clau per al sector de la Dansa. Es tracta del nou Pacte laboral, una proposta de mínims, totalment essencial per a garantir el reconeixement professional del sector i que necessita el vostre suport.

La comissió sindical de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya -formada per un grup de treball de ballarins i ballarines de les diferents disciplines i liderada per Xevi Dorca-  després d’haver estudiat durant més d’un any les diferents possibilitats, ha elaborat aquesta proposta de Pacte Laboral, un document que regula les relacions laborals del sector (remuneració pel que fa al període de producció i d’explotació (bolos), tipus de contractació, jornada de treball, descansos, desplaçaments, allotjament, dietes,…), consensuat amb l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya. A més, el document va estar obert a les esmenes de tots els socis i sòcies de l’APdC (març 2015).

La vostra ADHESIÓ és clau, per això us demanem si us plau que llegiu el document i us hi adheriu AQUÍ (Data límit: 15 de setembre). L ‘adhesió significa el compromís de complir les condicions establertes en aquest pacte, i remunerar com a mínim amb les retribucions proposades.

Per a qualsevol consulta no dubteu en contactar-nos: 653 893 185/ gestio@dansacat.org (Cèsar Compte).

Veure l’evolució i història del Pacte Laboral (2005-2015): http://www.dansacat.org/projectes/6/

dansacat.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*