Es busquen 30 figurants per a un espectacle que s’estrenarà al proper TNT de Terrassa

Guerrilla: Conferència
La companyia El Conde de Torrefiel està buscant 30 figurants per a la propera peça que s’estrenarà al Festival TNT de Terrassa el dia 2 d’octubre.
Amb aquest projecte titulat Guerrilla, El Conde de Torrefiel vol treballar la idea de públic ficcionat. La funció dels participants és representar un públic durant una conferència. Els participants estaran a l’escenari durant tota la representació. Es busquen 20 persones de 30 a 50 anys, 5 persones de 18 a 30 i 5 persones de més de 50 anys. Hi haurà dos assajos abans de la representació. Si estàs interessat/a en participar, envia’ns un mail a: comunicacio@tnt.cat
casting-conferencia-gerrilla-tnt
Telèfon 93 733 81 40
Més informació:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*