Crítiques: ‘Be good is (Antic Cabaret-Kabarat)’ d’Espai Dual

Be good is

Vist el 25/10/2014 a la IX Mostra Butaka Jove 2014

L’espectacle del Showcases més ovacionat pel públic… i hi estem d’acord que merescuda. Barreja força harmònica de música, teatre, pantomima i circ, sempre amb un gran sentit de l’humor, sorprenent la major part de les vegades i amb un ritme trepidant, d’aquell que no et deixa pensar i fa que només estiguis pendent del ‘i ara què faran!’. Un d’ells, amb una guitarra elèctrica fa la banda sonora de totes les escenes, i també genera els efectes de so quan toca: Per exemple en els moments de mim amb sons (molt bons). Un altre també toca el calaix i el saxo, alternativament, també com a fons musical, només com a efectes i subratllats de l’acció que veiem. Obé amb tot això sorprenents gags visuals i sonors, sempre fent servir poquíssims elements, però sobretot la imaginació de l’espectador i el seu total domini de cada gest i so en escena, que arriba a combinar equilibris de circ i moments de gran brillantor musical. En resum, fantàstic, sobretot si la resta de l’espectacle és igual. I un apunt: perfectament programable per a infants i famílies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*