Crítiques: ‘El mêtre’ de la Companyia Jam

El Mêtre

Vist el 25/10/2014 a la IX Mostra Butaka Jove 2014

Espectacle de clown de carrer per a tots els públics. La terrassa d’un bar d’un petit restaurant o del jardí d’una casa: una taula, dues cadires, un para-sol, un penja-robes, un mirall i un maître molt especial. Al seu voltant hi ha nens que juguen, una dona que passeja el seu gosset, un senyor de caminar frenètic, dos enamorats que es fan petons en un banc, se senten els clàxons dels cotxes, el plor d’un nadó, les converses de la gent…

Companyia: JAM
Autor: Jaume Jové Martí
Direcció: Jaume Jové Martí, Ferran Aixalà (mirada externa)
Composició musical: Ferran Aixalà i Puça
Intèrprets: JAM
Escenografia, Vestuari i Producció: JAM (Jaume Jové)

He vist una estona de l’espectacle, només. En Jam, tot sol, amb un seguit d’elements i mobles, fa sortir al públic per demanar-los que l’ajudin. En la línia del Jaume Jové. Teatre de carrer, sense paraules.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*