Crítiques: ‘Els contes de la Núria’ de Xino Xano Il·lusions

Els contes de la Núria

Vist el 24/05/2014 al Fitkam 2014

Un espectacle força fresc i divertit, on una contacontes, la Mercè, manipula un divertit titella de grandària real (una nena d’uns 5-6 anys) a qui cal que expliqui un conte. En escena, un músic, l’Àngel, que també participa i dialoga amb les seves dues amigues, i posa música (i sons) a aquesta esbojarrada versió ‘turmix’ on es barregen personatges d’altres històries populars. Per tant, música, titelles i objectes, teatre… i el descobriment (per a mi no, que ja ho sabia) de les dots de Clown de l’Àngel Martínez, d’altra banda un excel·lent músic i més que acceptable cantant. Potser alguna cosa cal afinar per donar un acabat final a l’espectacle, que d’altra banda recorre, sobretot, el circuit de biblioteques amb gran èxit. Pel meu gust, a la història li faltaria l’escena en què el llop arriba a la casa de l’àvia i l’amaga dins d’armari, o el que sigui que faci amb ella, ja que si han de ser coherents amb la resta de l’espectacle, potser la situació és molt més inesperada i trapella. En definitiva, t’ho passes bé, i és molt d’agrair. I potser la poden gaudir, estirant, infants entre els 2 i els 7 anys ben bé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*