Crítiques: ‘Entredos’ de la Companyia Capicúa

entredos - cia capipua

Vist el 25/10/2014 a la IX Mostra Butaka Jove 2014

Un gran muntatge, molt ben treballat estèticament, que ens presenta uns personatges (un noi, i aparentment dues noies, que en seran finalment tres*) que ens expliquen una història sense un guió formal, feta a base de teatre físic, i números d’acrobàcia circense. Estèticament, està molt cuidat, i resulta sorprenent en alguns moments puntuals, sobretot per l’entrada i sortida de les noies que realitzen els números d’acrobàcia (el noi només col·labora en alguns), *especialment dues que, si no ho són, semblen germanes bessones, iguals com dues gotes d’aigua. Per la resta, resulta un espectacle molt suau, sense estridències, de ritme pausat i una certa poesia, algun moment vodevilesc, que va passant, però que es fa un pèl avorrit, perquè, en la meva modesta opinió, no acaba de tenir substància, i tampoc arriba a tenir la tensió d’un bon espectacle de circ, tot i que alguns dels números estan ben executats, al costat d’altres pretesament còmics o poètics. En conjunt, una proposta molt naïf, que pot veure tota mena de públic, i que et donarà molt de temps per a pensar en les teves preocupacions quotidianes, mentre a l’escenari els personatges van evolucionant. Cal esmentar que té un premi al millor espectacle a Osca i diverses nominacions, i que en general l’acollida del públic és força bona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*