Crítiques: “La lluna en un pot” La Petita Malumaluga (Cataluña)

La lluna en un pot

Vist el 19/02/2014 a FETEN 2014

Como todo el mundo sabe, la luna es una glotona. Cuando el sol gira la cara y se esconde tras el último monte, la luna, siempre hambrienta, se zampa cada uno de los colores que el sol ha pintado, pacientemente, desde el alba. Un espectáculo dirigido a los más pequeños, perfecto como introducción a la danza y a la música en directo.

Edat recomanada: de 1 a 5 años
Durada 35 minutos

Ha estat un dels espectacles d’on ha marxat més gent, proporcionalment. A les dificultats de la sala (visibilitat) s’ha d’afegir que és un espectacle molt abstracte. Comença amb un noi fent sorolls amb diversos objectes que hi ha a l’escenari. Quan et penses que la cosa anirà així, surt del darrera d’una escala una ballarina. Molt contemporània, també fent coses i postures que no entens cap a on van. Un espectacle que no em diu res. Als petits espectadors sembla que els hi interessaven les coses que es veien i s’escoltaven, tot i que en alguns moments s’aixecaven i això va fer que les mestres tinguessin prou feina durant la funció (escolar).

La petita malumaluga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*