Crítiques: “Minuts” Marcel Gros (Catalunya)

Minuts

Vist el 19/02/2014 a FETEN 2014

Buscador de grans moments… trobador de petites coses en Marcel Gros, el Pallasso, contrueix unvehicle fet d’imaginació per anar a la recerca d’un món minúscul, divers i divertit…

Jugant a imaginar arbres, animals i curiosos personatges…

Cada escena és tractada com un petit conte… els objectes són manipulats perquè prenguin vida, cada detall obté la importància que s’ha de donar a les petites coses…

MiNuTs és un espectacle fet de riure i imaginació

Edat recomanada: a partir de 3 anys
Durada: 55 minutos

El Marcel és un mestre, i a Gijón ja l’esperaven amb candeletes, doncs s’hi ha fet, com en tants d’altres llocs, un públic fidel i entregat. No és estrany, la seva figura passejant-se per l’escenari i proposant-nos jocs i bromes, sempre sensibles o intel·ligents, sovint totes dues coses alhora, ens porta a llocs que ni imaginàvem. Començant per atrapar el temps i guardar-lo en una caixeta, perseguir els nostres somnis o parlar amb companys visibles o invisibles. Els infants estaven totalment entregats als jocs que els proposava, els adults rèiem de les bromes i dobles sentits (sempre d’alçada) que ens dedicava. Ell sol va omplir l’escenari i la platea i amfiteatre del Jovellanos, i quan s’acomiadava varem pensar ‘ah, ja s’ha acabat? Ja ha passat una hora?’. Es pot dir res millor d’un espectacle?

Marcel Gros

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*