Crítiques: “La màgia del Mag Lari” Mag Lari (Catalunya)

La Màgia del Mag Lari

Vist el 16/02/2014 a FETEN 2014

Màgia, música i sobretot molt d’humor són els principals ingredients de La Màgia del Mag Lari. Un show per a tots els públics, on petits i grans gaudeixen d’aquesta enginyosa i alhora divertida posada en escena.

Un espectacle on trobem el Mag Lari en estat pur. El seu estil, la seva màgia i per suposat, la interacció contínua amb el públic. Un show que sempre té dos escenaris; el principal i la platea. Qui pensa que només els mags poden fer màgia?

Edat recomanada: per a tots públics
Durada: 80 minuts

Un espectacle que ha triomfat molt. Molt en la línia dels que fa un dels mags més reconeguts avui a Catalunya, i que ha basat una gran part del seu èxit en els circuits falmiliars. Un espectacle amb molt de teatre (ell innegablement és un gran showman) i interacció amb el pública, farcit amb uns quants jocs d’il·lusionisme. Bàsicament d’escapisme (final) i de ‘posar gent a les caixes’ (de les que, imitant el seu sentit de l’humor, diríem que ara són bancs) i travessar-les amb espases. Queda per saber si les referències sarcàstiques a la gent d’allà on actua, i sobretot de les ciutats rivals, en aquest cas Oviedo, ajuden o no a l’èxit indubtable de la funció.

Mag Lari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*