Crítiques: “Belle Rêve” Delikatessen

Belle rêve - Delikatessen

Vist el 5/10/2013 a Mostra Butaka Jove

Comèdia musical a capella sobre quatre dones que organitzen la Revetlla de Sant Joan. Projecten en la festa grans expectatives i tots els elements hi són presents: la musica, el ball, els vestits, però els convidats no arribaran. A partir d’aquí, serà qüestió de deixar enrere les disfresses i a través de les cançons, mostrar-se tal i com són.

Quatre joves cantants femenines, algunes d’elles, a més, actrius, (com la grata sorpresa de trobar-nos l’Esther Westermwyer, d’Inspira Teatre) que interpreten -i aquí mai millor dit, ja que a més de cantar, fan ‘comèdia’- diversos temes a capella. Després del minipassi, ens avisen que normalment ho fan ‘microfonades’, cosa que avui no ha estat possible. En un videoresum que han projectat posteriorment, es veu que, quan ho fan amb tot, el nivell artístic és força alt. Per tant, un concert-espectacle molt interessant, ben realitzat i que a més ens proposa un repertori variat i engrescador.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*