Crítiques: “Deliri” Circ Nick

Deliri - Circ Nick

Vist el 13/04/2013 a La Mostra d’Igualada 2013

L’única cosa que necessita és una cadira… i un espectacle que només li fa falta una cadira tampoc pot ser un gran espectacle… però es clar, si la cadira medeix 4 metres i pel mig hi ha en Miquel… la cosa ja canvia. Deliri? és això, un espectacle fet amb una cadira de 4 metres, íntim i pròxim, on un pallasso ens porta a fer un viatge pel seu món més singular, on tot és possible i tot està per fer.

Edat recomanada: Per a tots els públics
Durada: 55 min

Per coincidència d’horaris, només varem poder veure uns 25 minuts de l’espectacle. Aquells en què el Miquel busca el lloc on ha d’anar, demana ajut al públic per orientar-se, resol amb poca traça els problemes que se li presenten amb la roba, i troba un trombó que no es pot tocar, amb un niu d’ocell inclòs. Tot un repertori de gags silenciosos (si bé amb un circenc fons musical) tan característics del Miquel Ollé i el seu Circ Nick. Especialment recomanable per carrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*