Crítiques: “Els guapos són els raros” Els Raros Produccions

Els guapos són els raros

Vist el 5/10/2013 a Mostra Butaka Jove

És una comèdia juvenil que tracta de l’èxit i el fracàs a través d’una historieta d’institut. L’objectiu dels tres fracassats, arribar a ser com els guais de la classe.

Públic jove

Aquí no varem poder gaudir dels 10 minuts de tast, ja que un dels membres de la companyia ens va fer comentaris sobre un trailer (hagués estat una bona idea fer en vídeo el que havien fet les altres companyies: 10 minuts d’espectacle ‘tal qual’), que en aquell moment, i només per un parell de dies més, es feia al Versus Teatre, després d’haver estat al Gaudí la temporada passada. La història (inspirada en la cançó dels Manel) ens parla de tres amics ‘freaks’ d’institut, evidentment no dels més populars, sinó de tot el contrari. Segons expliquen, hi ha molta interactivitat amb el públic, no només el que hi ha a la sala, sinó també a les xarxes socials, abans i després de la funció. I també té una part de musical, quan els tres amics assagen la cançó i volen ‘suplantar’ el famós grup musical.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*