Crítiques: “Espriu són sis” La Hydra

Espriu són sis - La Hydra

Vist el 5/10/2013 a Mostra Butaka Jove

“Com esteu? Com et va? Què es va ser, què s’és, què comences i què acabes quan l’amistat de cinc individus es retroba fent “l’estranya prova d’esguardar el teu bon fons, qualsevol hora, tot intentant de nou una impossible, inútil creació per la paraula”. Cinc èssers – i un sisé personatge-element – que evoquen la figura d’Espriu i juguen amb tot el que els fa ressonar, deixant-se transformar i modificar, en definitiva: sent situacions derivades de les temàtiques més observades per l’autor.”

“Com esteu? Com et va? Què es va ser, què s’és, què comences i què acabes quan l’amistat de cinc individus es retroba fent “l’estranya prova d’esguardar el teu bon fons, qualsevol hora, tot intentant de nou una impossible, inútil creació per la paraula”. Cinc èssers – i un sisé personatge-element – que evoquen la figura d’Espriu i juguen amb tot el que els fa ressonar, deixant-se transformar i modificar, en definitiva: sent situacions derivades de les temàtiques més observades per l’autor.”

La Hydra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*