Crítiques: “Swellen’s Tapper Sex” ClinClonClown

swellen1

Vist el 5/10/2013 a Mostra Butaka Jove

Per estar al dia sobre sexualitat no hi ha res millor que conèixer els productes i materials que hi ha en el mercat. El “Tapper Sex” de la Swellen és molt divertit perquè ella és divertida. Tracta el tema amb humor, informa, educa i explica anècdotes espectaculars. Captiva a joves i grans, enamora i sorprèn a totes les edats. La Swellen, amb la seva maleta carregada i els seus coneixements, es presentarà a la vostra festa, celebració, sopar, reunió… per parlar sobre el sexe amb delicadesa, sense complexos i amb moltes dosis d’humor.

Miss Swellen, una senyora de mitjana edat, i amb un fort accent britànic, desenvolupa davant nostre una ‘recreació’ curteta de les sessions de TupperSex que fa a cases particulars*, especialment en grups d’amigues, i suposem que també d’amics. La intèrpret està esplèndida, ja que l’espectacle navega encertadament entre el rigor -des del punt de vista sexual, i els ‘aparells’ que mostra- de tot el que explica i la desimbolta ironia sobre tot allò que conforma la realitat de les relacions íntimes. Un espectacle que podria molt fàcilment recórrer instituts i escoles de secundària, i podria resultar molt útil, perquè els joves –ho varem comprovar en la funció- s’ho passen d’allò més bé, i de pas reben una informació d’una forma que no els incomoda.

* Curiosament, el circuit en què es mou aquest ‘mini’ espectacle (ella i la seva maleta) és preferentment les festes privades i comiats de solter/a.

ClinClonClown

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*