Crítiques: “Els petits més grans” Artristras Teatre

Els petits més grans - Artristras Teatre

Vist el 14/04/2013 a La Mostra d’Igualada 2013
 
De la mà de la “Saba Sàvia” i un jardiner juganer ens endinsarem en un món molt proper i a vegades desconegut com és el dels Insectes. La relació d’equilibri entre la formiga, la marieta i el pugó, la pol·linització a través de l’abella, ajudats pels insectes que envolten la flor i la màgia de la metamorfosi de la papallona, passant per l’ou, eruga i crisàlide, són les tres històries que componen “Els petits més grans”.

Edat recomanada: de 3 a 9 anys
Durada: 50 min

Espectacle representat al carrer, però amb clara vocació de sala. Com ahir, només hem pogut veure un fragment d’uns 20 minuts, suficient per a apreciar que, efectivament, funcionarà molt millor en un escenari interior. Actor i actriu, que fan de manipuladors alhora, amb un decorat senzill però funcional, ens expliquen en un to molt didàctic, com és la vida dels insectes, les flors i les plantes, i sobretot, dels seus cicles vitals. Molt per a públics entre els 3 i els 7-8 anys. Potser no per un argument i una acció teatral molt potent (els petits requereixen més pausa), però sí com a il·lustrador de la vida d’aquests petits habitants del bosc.

Artristras Teatre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*