Crítiques: “Clinc!” Pep Bou

Clinc - Pep Bou

Vist el 26/02/2013 a FETEN 2013

“Clinc!” simbolitza el canvi d’actitud que tenen les persones quan deixen de veure la vida de forma pessimista; quan decideixen contemplar la bellesa del seu entorn i començar a cooperar enlloc de viure de forma aïllada.

Es tracta d’un gest o un símbol en el que els personatges protagonistes de l’obra canvien d’actitud i enlloc de viure amb por allò desconegut gaudeixen del seu desconeixement.

Aquest canvi d’actitud s’assoleix mitjançant la manipulació dels elements quotidians de la realitat: l’ús de l’aigua, el sabó, els tubs, cercles, màquines de vapor de fum, etc… Els protagonistes de Clinc! aconseguiran contemplar la bellesa d’allò que els envolta, ser conscients de la seva capacitat per a transformar la realitat i dels beneficis de la col·laboració amb altres persones.

Edat recomanada: Tots els públics
Durada: 65 min

Espectacle que combina les tècniques del clown i la pantomima, i la ja conegudíssima trajectòria del Pep Bou, amb els seus espectacles de bombolles de sabó. En aquesta ocasió, els dos intèrprets, Isaias Antolín i Eduardo Telletxea, recolzats per un gran desplegament tècnic, especialment d’il·luminació i efectes de projeccions de llum, van mostrant-nos les peripècies de dos personatges simpàtics, que juguen -i es ‘piquen’- amb tot un univers de coses que es poden fer a partir de les bombolles. Competeixen, col·laboren, i ens sorprenen molts de cops amb les possibilitats d’aquesta tècnica.

Un espectacle on potser l’absència del Pep Bou es nota, pel seu magistral domini en el maneig de les efímeres esferes (que com veiem en l’espectacle, poden adoptar moltes formes), però que es compensa amb un gran ritme, gags i una acció que ajuda a mantenir l’atenció de principi a final. Molt recomanable per a totes les edats.

Pep Bou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*