Crítiques: “Maravillas, 16è Circ d’Hivern” Ateneu Popular 9 Barris

Maravillas, 16è Circ d’Hivern - Ateneu Popular 9 Barris

Vist el 27/02/2013 a FETEN 2013

Edat recomanada: Tots els públics
Durada: 80 min

Es tracta d’una idea original de la Família Bolondo, un col·lectiu format per diferents artistes que provenen de companyies diverses de circ, com Los 2 Play, Cie. Morosof, Maxishows o Los Gingers i que han col·laborat amb companyies com Circ Cric i Zimmermann-De Perrot, entre d’altres. Va ser el Circ d’Hivern del 2011-12.

Un espectacle de circ de regust antic, nostàlgic, de personatges ‘de tota la vida’ que lluiten per romandre en actiu davant dels espectadors, malgrat, alguns, l’evident pas dels anys i la pèrdua de ‘línia’.

Molt ben resolt, amb molt d’humor i frescor, amb gran connexió amb el públic (al qual es van posar, literalment a la butxaca) i alguns números veritablement bons, com ara els malabars i la veu impressionant del seu cantant. Les acrobàcies també, amb l’afegit del més difícil encara que resulta fer un número expressament accidentat. Tot un repte resolt amb gran professionalitat.

Un espectacle, veritablement per a TOTS ELS PÚBLICS. Una perla: ‘Esto está lleno personas que entienden de teatro’. ‘Sí, y también de programadores’.

Ateneu Popular 9 Barris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*