Critiques:”El pequeño Dalí” de la companyia Únics Produccions (Catalunya)

peueñodali

Vist a: FETEN, febrer de 2013

Poca cosa a dir d’aquest magnífic espectacle d’Únics Produccions, que no digués fa un temps, quan el vaig anar a veure al Poliorama. La diferència, i el mèrit monumental, és que es va fer al carrer. Concretament una adaptació que la mateixa companyia tenia i havia representat ja al Tibidabo. Segurament aquesta és la raó per la qual van acceptar la proposta de venir a un exterior, quan la direcció de la fira va confirmar-los que tots els espais interiors estaven ja adjudicats per al FETEN 2013. Està clar que venir aquí és una gran oportunitat per a qualsevol companyia, i no es podia deixar perdre.
La part positiva és que van passar la prova brillantment, com ho testimonia el vídeo que vaig filmar. Esperem i desitgem que per a properes edicions de FETEN, els espectacles de la companyia tinguin una sala on poder representar-se. L’anècdota de l’actuació és que el guardià més gran d’alçada que veieu aquí abaix, és el Benjamí Conesa, director de l’espectacle, i també un excel·lent actor de teatre i musical, molt avesat en circuits infantils, i que no es va fer pregar gaire quan li van suggerir que participés en l’aventura -la primera- asturiana de la companyia. Impagable.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*