Dansa en el marc de l’escola: Directori de projectes | APdC

Directori de projectes que treballen la dansa en el marc de l'escola

Directori de projectes que treballen la dansa en el marc de l’escola

Si impulses o formes part d’un projecte que treballi la dansa en aquest marc, envia les dades del projecte fins al 27 de setembre
En el marc de la I Jornada de Bones Pràctiques ‘La Dansa a l’escola’, que es durà a terme el 14 de novembre de 2015 a Banyoles, amb l’objectiu de donar visibilitat a aquells projectes que tenen la dansa com a vehicle pedagògic/educatiu, volem elaborar un Directori de projectes que treballen la dansa en el marc de l’escola, per a lliurar-lo durant la jornada.

L’objectiu d’aquest directori és tenir una fotografia dels projectes existents en l’actualitat, i facilitar la creació de ponts i xarxes de treball entre els diferents professionals d’aquest àmbit. Per aquest motiu, et demanem que si impulses o formes part d’un projecte que treballi la dansa en aquest marc, enviïs les dades del projecte a través d’aquest formulari per a formar-ne part. Ho pots fer fins al 27 de setembre.

Sobre la I Jornada de Bones Pràctiques ‘La Dansa a l’escola’

La jornada, organitzada per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i Moviment Lantana -amb la col·laboració de la Universitat de Girona-, serà un espai de trobada per a compartir experiències, i sumar esforços, en la qual es presentaran diversos casos de Bones Pràctiques professionals. Aquestes presentacions i les conclusions de la jornada es faran públiques i es difondran a través de diversos canals i mitjançant una publicació de la Universitat de Girona.

Hi podran assistir tots els professionals de la dansa, mestres de l’escola ordinària, educadors socials, psicòlegs, pedagogs…, i altres professionals interessats en la dansa. Es poden presentar tots els projectes ja implementats que integrin la dansa a l’escola ordinària, fins al 20 de setembre de 2015. Vols presentar una proposta? + info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*