Tinc un projecte. Com faig la factura? Eines i recursos per dur a terme el dia a dia del teu projecte | nauivanow.com

Us volem ajudar a dur la gestió correcta d’un projecte cultural. Des de la definició de la forma jurídica en què hem de constituir-nos, fins als tràmits que hem de fer, els impostos que cal presentar, la facturació de la nostra feina, el pressupost, el control econòmic del projecte, la nòmina,… Moltes qüestions que cal saber i que ajuden el nostre projecte i la nostra organització.

Donarem eines per poder dur a terme aquest dia a dia i el control del que estem fent. Aprofitarem per donar resposta als dubtes que es plantegen, com per exemple si un tiquet és una factura i pot servir per a la justificació, o si l’IVA representa un cost per a mi i el meu projecte. I la llegenda dels 3.000€!!

El projecte s’adreça a joves artistes i companyies d’arts escèniques que poden beneficiar-se molt en compartir experiències i adquirir eines bàsiques de treball en  l’àmbit de la gestió d’un projecte cultural.

DURADA
Els cursos tenen una durada total de 24h, dividides en 6 sessions. Cada sessió tracta un àmbit de la gestió de projectes escènics.

PONENTS
Ramon Castells

Cap d’Estudis del Consell Nacional de la sessions Cultura i de les Arts des de juny de 2009. Anteriorment, a l’Institut Català de les Indústries Culturals, va centrar el seu treball en l’anàlisi dels sectors industrials de la cultura. En l’àmbit docent, és professor associat de la Universitat de Barcelona, on imparteix l’assignatura Viabilitat economicofinancera d’empreses culturals, en el màster oficial en Gestió Cultural. Col·laborador habitual dels cursos de postgrau en Gestió Cultural d’aquesta universitat, on imparteix classes d’emprenedoria per als alumnes de màster i postgrau.

Susana Huertas
Cap de gestió i administració cultural, especialitzada a assessorar i portar la gestió de diferents companyies dins del món cultural (teatre, dansa, circ, cinema, etc.) des del 2007. En l’àmbit docent, ha col·laborat en diferents cursos de Gestió Cultural sempre enfocats a com portar la gestió d’una companyia dins del món cultural des del punt de vista administratiu i fiscal.

Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28)
Dates:
28 i 29 de setembre; 1, 6, 8 i 13 d’octubre de 2015
Horari: de 16h a 20h
Preu curs: 95€
(descompte: 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals)

Més informació: formacio@nauivanow.com

[Formulari d’inscripció]

[programa]

[pagament]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*