Directori de projectes que treballen la dansa en el marc de l’escola

Directori de projectes que treballen la dansa en el marc de l'escola

En el marc de la I Jornada de Bones Pràctiques ‘La Dansa a l’escola’, que es durà a terme el 14 de novembre de 2015 a Banyoles, amb l’objectiu de donar visibilitat a aquells projectes que tenen la dansa com a vehicle pedagògic/educatiu, volem elaborar un Directori de projectes que treballen la dansa en el marc de l’escola, per a lliurar-lo durant la jornada.

L’objectiu d’aquest directori és tenir una fotografia dels projectes existents en l’actualitat, i facilitar la creació de ponts i xarxes de treball entre els diferents professionals d’aquest àmbit. Per aquest motiu, et demanem que si impulses o formes part d’un projecte que treballi la dansa en aquest marc, enviïs les dades del projecte a través d’aquest formulari per a formar-ne part. Ho pots fer fins al 27 de setembre.

Publicat a http://www.dansacat.org/actualitat/1/2657/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*