La Mercè en Dansa – del 18 al 24 de setembre

La Mercè en Dansa

Enguany la Mercè s’estén del 18 al 24 de setembre i arrenca puntual amb els actes que donen inici a la festa. La tradicional ballada de sardanes dóna tret de sortida a un munt d’activitats amb la presència d’espectacles i artistes nacionals i internacionals.

La cia. Thomas Noone Dance amb els alumnes del CSD de l’Instituit del Teatre, la Cia. Mar Gómez + Cia. Tangometrópolis (tango), Cecilia Colacrai i Jorge Albuerne amb ‘El último baile’, el BCN City Ballet, Lali Ayguadé, el hip hop dels Brodas Bros, Xavi Estrada, la Cia. de Danza Aérea Brenda Angiel (Buenos Aires), i Tangos de concurs, són algunes de les propostes d’ aquesta edició que té a Buenos Aires com a ciutat convidada.

Veure tot el programa d’activitats

Publicat a http://www.dansacat.org/actualitat/1/2661/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*