L’APGCC organitza una enquesta per preguntar les prioritats culturals

Els resultats s’utilitzaran en el debat amb candidats a les eleccions al Parlament

L’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) vol aprofitar la convocatòria de les properes eleccions al Parlament per promoure un debat a l’entorn de les propostes en matèria de cultura. Amb aquest motiu una consulta oberta amb l’objectiu de conèixer l’opinió de la ciutadania i dels agents del sector en màteria de cultura, detectar recomanacions concretes per millorar la situació de la cultura a Catalunya així com subratllar quines haurien de ser les prioritats per les quals caldria començar a treballar.

Els resultats de les enquestes s’analitzaran i es faran públics a la web de l’associació i s’utilitzaran com a eix vertebrador dels temes centrals del debat sobre els programes culturals amb els representants de les principals formacions polítiques.

Enllaç amb l’enquesta

Web de l’APGCC

Publicat a http://www.apcc.cat/noticies/830/lapgcc-organitza-una-enquesta-per-preguntar-les-prioritats-culturals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*