L’ALBERG MARE DE DÉU DE MONTSERRAT de Barcelona, inicia la seva nova temporada d’espectacles familiars

INICI DE LA NOVA TEMPORADA D’ESPECTACLES FAMILIARS A L’ALBERG MARE DE DÉU DE MONTSERRAT

El proper diumenge 4 d’octubre a les 12h del migdia començarà la nova temporada d’espectacles familiars a l’alberg Mare de Déu de Montserrat amb una gran proposta: Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa.  Teatre, titelles, música, cançons i colors per a nens de 5 a 12 anys, a càrrec de Tanaka Teatre. Preu de l’entrada 5,00€. Per a reserves: alberg.barcelona@gencat.cat

Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa

L’alberg busca consolidar-se com un espai del barri del Coll, de Barcelona, on poder gaudir de diferents activitats escèniques i culturals aprofitant la singularitat de les seves sales i jardins.

La temporada passada ja s’hi va poder gaudir de 25 propostes diferents per a diferents tipus de públic, com titelles, màgia o contes per als més petits, i també concerts de música clàssica i havaneres, teatre juvenil (amb l’estrena de iMe de Dara Teatre que després va fer gira per Catalunya i temporada al Tantarantana) i fins i tot un festival de microteatre, del qual l’alberg en va ser la seva seu (www.festivalpindoles.cat).

De mica en mica l’alberg va cobrint una necessitat d’oferta cultural del qual el barri en va força mancada, sobretot amb aquells espectacles que volen sortir dels escenaris habituals.

AlbergMDMontserrat-BCN-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*