Gran festa del 10è. aniversari de l’APCC, el 2 d’octubre

L’APCC celebra el seu 10è aniversari amb una festa el 2 d’octubre

Logo Apcc

Una trobada informal per reunir el sector del circ

El pròxim 2 d’octubre l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya celebra el seu 10è aniversari amb una festa a La Central del Circ que vol ser un espai de trobada i retrobament del sector. La festa començarà a les 20h i està previst un sopar amb paella, pastís, música en directe a càrrec de La Masnou Orleans i la sessió de la Dj Tania per acabar la celebració.

Aquesta festa és una de les activitats previstes per celebrar l’aniversari, com la trobada de trapezi que tindrà lloc el cap de setmana del 26 i 27 de setembre a l’espai Cronopis de Mataró o la Jornada Internacional de Malabars el 9 d’octubre. Aquesta jornada acollirà una masterclass i una exhibició a càrrec del malabarista alemany Stefan Sing i una conferència a càrrec de l’expert i historiador Jean Michel Guy.

Paral·lelament i durant tot l’any, s’han enregistrat i difos vídeos amb unes 50 entrevistes a artistes i experts que opinen sobre aquesta art escènica i expliquen la seva relació amb el circ.

La festa del dia 2 d’octubre serà una bona oportunitat per a fer una trobada dels socis i tot el sector. La festa serà gratuïta i el sopar tindrà un preu popular de 5€ pels socis de l’APCC i els usuaris de La Central del Circ i 7€ preu general. Els interessats a assistir al sopar han de confirmar aquí .

Origen: Notícies – Associació de Professionals de Circ de Catalunya

APCC-10-aniversari-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*