El Centre Cultural Terrassa continúa la seva aposta pel circ

Fins al desembre programa cinc espectacles de circ com Rhum, De Pas, Rescate Emotivo o Um Belo dia

Terrassa torna a gaudir d’una programació de circ estable al Centre Cultural de la ciutat, i fins al Nadal es podran veure un total de 5 espectacles de circ de diferents disciplines com el clown, les malabars o les acrobàcies.

La programació ja va començar amb l’espectacle Incert de Circ Pistolet, el passat 6 de setembre, i continúa amb De Pas, de la cia Industrial Teatrera el pròxim 4 d’octubre, i el també espectacle de clown Rescate emotivo, que explica la historia de Don Carlos Calostro, un vell pallasso retirat que fuig de la clínica geriàtrica amb la idea de trepitjar novament els escenaris d’arreu del món.

El 8 de novembre arribarà Rhum, amb l’homenatge a Monti que ja ha passat per diversos teatres catalans com el Teatre Lliure, i el 13 de desembre Dulce Duca portarà el malabarisme a Terrassa amb Um Belo Dia.

Com és ja habitual, durant les vacances de Nadal està programat el Circ de l’Any amb l’espai de circ local Tub d’Assaig, que enguany arriba a la seva novena edició. A més, Tub d’Assaig i el Centre Cultural Terrassa organitzen un cop al trimestre Racons de circ, un taller de circ familiar a diferents barris de la ciutat.

Programació de circ al Centre Cultural Terrassa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*