El projecte guanyador de l’Arts Lab Temporada Alta 2014, Vibook, s’ha convertit en el major cercador d’actors i talent artístic a la xarxa

Temporada alta - Seed & Click

Els projectes empresarials tenen fins el 6 de novembre per presentar-se a II edició d’Arts Lab Temporda Alta

#ArtsLabTA15

El projecte Vibook, liderat per el Jorge Martinez i l’Antonio Resines com a soci, va ser el guanyador de la 1a edició de l’Arts Lab Temporada Alta. El projecte s’ha convertit en el major cercador d’actors i talent artístic a la xarxa. Una plataforma de cerca, selecció i promoció de talent artístic per a tots els perfils, professionals, novell i amateur.

Entrevista a Jorge Martinez, CEO de Vibook, guanyador d’Arts Lab Temporada Alta 2014:

“- Per què et vas presentar a Arts Lab Temporada Alta 2014?

Ens hem presentat a diverses competicions, si ets finalista o guanyador, la teva reputació sempre és major, tens més coses per explicar als inversors. Arts Lab era el perfil perfecte per a una empresa com Vibook, així que ens presentem!

– Pots explicar-nos el concepte de Vibook en poques paraules?

Vibook és un marketplace de talent artístic. Un lloc on qualsevol que tingui talent, ja sigui en el terreny de la interpretació, ball, cant, etc, o que tingui una habilitat, saber cuinar, patinar, jugar a algun esport, o fins i tot una característica diferencial en el seu físic, pugui exposar la seva imatge perquè els productors de continguts, tant els professionals com amateurs, puguin buscar-los i oferir-los algun treball, ja sigui per a una sèrie, una obra de teatre, un reality, un viral, un esdeveniment o qualsevol altra forma de contingut audiovisual.

– Què ha suposat per a tu ser guanyador de la 1a edició d’Arts Lab Temporada Alta 2014?

El primer lloc moltíssima il·lusió, no imaginava que pogués guanyar en cap moment, em va agafar de sorpresa. En segon lloc, creure més fermament que Vibook pugui convertir-se en una referència en la cerca de talent, per descomptat repercussió mediàtica i un argument més que estem en el bon camí.

– Què li diries a una persona que està pensant a emprendre el seu propi projecte però que té dubtes?

El primer que es formi, que s’informi, que pregunti, que s’assessori, que vegi que s’està fent dins i fora d’Espanya, que dediqui a tot això uns quants mesos, s’equivocarà menys i avançarà més ràpid. Jo no ho vaig fer com hauria d’haver-ho fet i ara me’n penedeixo. Una lectura a temps del llibre “Llegeixin Startup”, ajuda enormement.”

II edició Arts Lab Temporada Alta

Seed&Click torna a unir-se a Temporada Alta per llançar Arts Lab Temporada Alta 2015, 2a edició del Fòrum Internacional d’Inversió de la Indústria de les Arts Escèniques. Un esdeveniment inèdit a Europa, amb la finalitat de detectar nous talents en la indústria de les Arts Escèniques i indústries complementàries.

Els projectes empresarials tenen fins al 6 de novembre de 2015 per presentar-se i seran sotmesos a la valoració rigorosa d’un jurat de primer nivell. Els cinc finalistes seleccionats hauran de presentar els seus projectes enfront dels membres del jurat en una Gran Final que finalitzarà el divendres 27 de novembre de 2015 en el Teatre Municipal de Girona a les 11.00.

El jurat estarà format per la Carla Marquis, Directora de Màrqueting i Business Development del Cirque du Soleil; el Salvador Sunyer, Director de Temporada Alta; el Josep Antoni Fredes i Molina, Diputat de Promoció Econòmica de Girona; el Marcel Prunera, CEO de Guinot Prunera, Partner de Crea Inversió, inversor i mentor.El jurat seleccionarà un guanyador que rebrà un valuós premi que li ajudarà a desenvolupar-se valorat en més de 10 000€ (xec per part de la Diputació de Girona, Pack d’assessorament legal per Roca Junyent, realització d’un vídeo promocional per Eram, serveis de OkITup entre d’altres).

L’entrada al fòrum és gratuïta amb prèvia inscripció a:

https://artslabtemporadalta15.eventbrite.es (Aforament limitat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*