Un total de 14 companyies nominades als Premis Zirkòlika de Circ

Els premis es lliuraran en una gala a l’Auditori dimarts que ve

Els Premis Zirkòlika de circ han nominat un total de 14 companyies per a les quatre categories establertes per l’edició d’enguany. Els premis es lliuraran a l’Auditori de Barcelona en una gala dimarts que ve 29 de setembre que estarà presentada pels pallassos de Rhum en què actuaran Circ Pistolet, En Diciembre, Vol de Ment i A plom i vol.

Els nominats a millor companyia o artista emergent són En Diciembre, Oriol Escursell, Imaga, Sugar i Vol de ment, i el millor espectacle estarà entre Esquerdes d’Hotel Iocandi, Pals de Cíclicus, Sifonòfor d’Animal Religion i Xarivari Blues de Circo Los. Pel que fa al millor número, estan nominats Bunkai (equilibris acrobàtics i mans a mans), d’Amer i Àfrica, Escalat (equilibris) de Manel Rosés, Scratch (bàscula) d’Acrobarouf, Simbiosis (trapezi doble) de La Fem Fatal, i Into the shadows (equilibrisme i contorsió), de María Villate.

També es premiarà una persona o projecte per a la promoció del circ català i hi haurà un premi especial per a un espectacle o companyia que destaqui en aspectes com la música, la direcció o la posada en escena, a més d’el premi BBVA Zirkòlika dotat amb 16.000 euros.

Els Zirkòlika d’enguany també tindran un premi de votació popular escollit pels aficionats al circ.

Notícia a Zirkòlika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*