Arriba la 10a. Mostra Butaka Teatre Jove, el 23 i 24 d’octubre a Olesa de Montserrat

10a. edició!

Divendres 23 i Dissabte 24 d’octubre de 2015

Olesa de Montserrat

http://www.butaka.net

Butaka és un circuit teatral per a joves adolescents. Els municipis que ja formem el circuit volem seguir estenent la programació de companyies professionals dins la nova oferta d’oci proposada als joves. A més, al sector teatral li convé cuidar aquesta franja d’edat, on hi ha bona part dels futurs públics adults.

Cada any organitzem la Mostra Butaka, la trobada anual del teatre jove a Catalunya, on hi ha les propostes més joves, innovadores i desconegudes hi tenen un espai reservat. Un referent per a les programadores i programadors, i una bona oportunitat per a les companyies i productores catalanes, a més d’un espai de trobada pels programadors Butaka.

INSCRIPCIÓ PER A PROGRAMADORS

Si ets programador, La Mostra Butaka t’interessa i molt!
Per ser programador tindreu 2 entrades gratuïtes als espectacles i al showcases.

Inscripcions per a professionals: Cal que us descarregueu la FITXA D’INSCRIPCIÓ i la retorneu degudament complimentada a: butakaolesa@gmail.com

 

Què és el Showcases?
La Mostra és també un espai perquè les companyies i productores hi presentin les seves propostes. El Showcases és un espai on les produccions que no tenen cabuda al programa es poden presentar en petites píndoles. Tasts dels espectacles, amb feedback per part del públic, que hi dóna una nova dimensió.

ButakaJoveOlesa-2015-logo

PROGRAMA DE LA

X MOSTRA BUTAKA JOVE 2015

US EL PODEU BAIXAR AQUÍ

Divendres 23

Matí
3, 2, 1… ZERO! de La Jarra Azul

“Nosaltres no som ni maltractadors ni maltractades. Som actors i actrius, i fem teatre. El que es veu en aquesta representació teatral són metàfores escèniques. Però ens agradaria que darrere de les nostres metàfores, veièssiu una realitat.”Azul. Una acció teatral creada per fer pensar, per remoure’ns per dins, per veure que sí podem fer alguna cosa en contra la violència vers les dones.
Teatre El Casal

21.30 h
Marabunta de Guillem Albà & The All In Orchestra

Espectacle de clown enèrgic amb música en directe. Cançons pròpies, gags absurds, cabaret… El caos del pallasso s’apropia de l’espectacle. Improvisació, divertir-se passi el que passi. El talent i la bogeria experta de Guillem Albà combinats amb l’habilitat instrumental dels sis músics de The All In Orchestra, sorprenentment hàbils amb qualsevol estil musical.
Girafes
Teatre El Casal

Dissabte 24

9.00 a 10.00 h
Acreditacions i esmorzar
Vestíbul Teatre El Casal

10.00 a 12.00 h
Showcase de companyies joves amateurs
Teatre El Casal

12.00 a 13.00 h
Taula rodona companyies amateurs

12.00 a 13.00 h
Girafes de XirriquiteulaXirriquiteula-Girafes

Si de cop un dia trobes una família de girafes caminant pel carrer de la teva ciutat, pot ser que quedis tan sorprès i emocionat de veure-les, com elles de veure’t a tu.
Dues girafes i el seu cadell es passegen per la ciutat. Espectaculars i vistoses, avancen en silenci comunicant-se amb el públic que se’ls acosta i al qual sorprenen. Espectacle d’alçada i sense paraules per a tots els públics.
Lloc de sortida: Teatre El Casal. Cercavila

 

 

13.00 a 14.00 h
Be God is d’Espai Dual

be-god-is-espai-dualTres personatges apareixen de llocs diferents portant l’harmonia, l’expressió i la màgia per regalar-li a la persona vivent que tinguin davant.
De sobte, l’espai oníric apareix, la música transforma el moviment… i ningú entén res. L’equilibri no es manté, un està sota el jou de l’altre, els dos a un i els tres al ritme, a la ingravidesa, al domini, al desequilibri, al contratemps, a l’espai…
Un show adictiu, emocionant, delirant sense conservants ni colorants.
Teatre El Casal

14.30 a 15.30 h
Dinar
Sala Polivalent El Casal

16.00 a 18.00 h
Showcase companyies professionals
Teatre El Casal

18.30 a 19.00 h
La Tartana de Cíclicus

Quatre músics, dos artistes de circ i un carro. Una tartana que fa d’aixopluc de l’artista, de teló, d’escenari, d’aparell per executar números i de transport en aquest viatge artístic. Cabaret, circ i música en directe a càrrec d’uns personatges utòpics i mal entretinguts, que s’han divorciat del món i els seus hàbits per crear-se una vida paral·lela amb altres necessitats i valors, explorant un nou món, dur i sensible, immadur.
Pl. de l’Oli

20.00 a 21.00 h
Ragazzo de Cia. Teatre Tot Terreny, Amb l’actor Oriol Pla

Europa, estiu de 2001. La ciutat del Ragazzo viu la restricció de drets socials més gran que ha viscut el continent des de la Segona Guerra Mundial: les fronteres estan tancades, se suspèn el tractat de Schengen, es prohibeixen les manifestacions i reunions en algunes zones de la ciutat, es prohibeix estendre la roba als balcons.
Ragazzo és un crit a la vida, a la dignificació de les històries personals, a la reivindicació de la memòria col·lectiva i de la Història que els amos del món mai escriuran per nosaltres.
Teatre La Passió

21.30 a 22.30 h

Sopar
Sala Polivalent El Casal

23.00 a 00.00 h
Mrs. Brownie de Teatre Nu

“Mrs. Brownie” ens presenta la història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida. Acompanyada del seu únic amic, un entrenyable pianista, i d’una jove cuidadora, Mrs. Brownie viurà els seus darrers dies entre el record i la nostàlgia que li encomanen les cançons que la van portar a l’èxit més esclatant.
A mig camí entre la vida i la mort, passant constantment del somni a la realitat “Mrs Brownie” mirarà amb tendresa i humor la humanitat d’algú que, després de ser considerat un mite, ha d’afrontar el seu final com qualsevol altra persona.
Teatre El Casal

 

PREUS

ENTRADES
Menors de 25 anys – 6 €  / Majors de 25 anys – 12 €

ABONAMENTS

• Entrada a tots els espectacles + dinar i sopar del dia 24 d’octubre
Menors de 25 anys – 30 €  / Majors de 25 anys – 40 €
• Entrada a tots els espectacles la mostra
Menors de 25 anys – 20 €  / Majors de 25 anys – 35 €

Venda d’abonaments
– Cal Mané, Punt d’Informació Juvenil. Tardes
– Voluntaris de Butaka Olesa
– Biblioteca Municipal Santa Oliva
– Secretaria de la Mostra: butakaolesa@gmail.com / 676443361

Els abonaments són limitats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*