Inici de la 6a. Temporada ‘Circ al Casal’ de Mataró, després de celebrar els 5 anys

circ-al-casal-mataro-5anys2015

La programació de “Mataró, circ al casal!” la vàrem començar un mes de febrer del ​2011 i per això el mes de febrer d’enguany vam celebrar el 5è aniversari. Les següents edicions ja varen ser de temporada teatrals completes, començant a la tardor i fins a maig o abril. Per això ara ho anunciem com 6 anys pero seria 6 a temporada.

Per celebrar el 5è aniversari el mateix dia de l’espectacle de circ al Casal vàrem fer 4 activitats extres: xocolatada + taller de maquillatge + photocall al vestíbul i gravació d’imatges del qual ara tenim aquest video. Venir a gaudir de la programacio vol ser i es una experiència d’activitat cultural en família a més de descobrir i apropar les arts del circ. Som productors de somriures en tot el que ens proposem i això es el que volem transmetre en el vídeo.

La programació de Mataró, circ al casal! és un projecte de CIRCulant, circ en moviment i coorganitzat juntament amb Aliança Mataró, Mutua de salut propietaria del teatre. El cicle segueix amb l’objectiu pel qual va néixer: ampliar l’exhibició de les arts del circ a nous públics, ja que dins de les programacions familiars era un gènere poc programat. Partint de la realitat que es fan bons espectacles de circ i familiars pero poca programació estable familiar on el circ sigui un gènere habitual i, alhora mostrar el bon nivell de creació de circ a prop de casa, especialment al Maresme.

Un objectiu molt noble i molt ambiciós tenint en compte que és una programació privada, sense cap ajuda pública, i que compta amb la venda d’entrades com a única font d’ingressos. Això fa que totes les companyies artístiques que n’han format part hagin cregut i contribuït a fer possible “Mataró, circ al casal!”

Així com també el públic assistent, amb una mitjana de 125 espectadors i tots els mitjans i agendes culturals que en fan ressò de la qual estem molt agraïts.

A partir del 2012, l’ajuntament de Mataró inclou la nostra programació en el programa SORTIM EN FAMÍLIA que inclou tots els espectacles per a públic familiar que es poden veure a Mataró.

Fins ara s’han vist 25 espectacles mostrant la gran diversitat de disciplines de les arts del circ: acrobàcies, malabars, màstil xines, rola bola, llit elàstic, corda fluixa, monocicles, màgia, bàscula, pallassos, teatre gestual,manipulació d’objectes, dansa contemporània, música en viu, i equilibris. I ara comencem la temporada amb dos espectacles: el proper 4 d’octubre amb La Bella Tour una paròdia de pallassos clàssics amb bascula, equilibris i plats xinesos, i el proper 29 de novembre amb màgia a càrrec de Mag Edgard i seu espectacle INSTANTS.

En l’espai Teatre Casal Aliança, on té lloc “Mataró, circ al casal!”, durant l’estiu, setembre i nadal hi organitzem el Casal d’Artistes de Circ i Teatre per a nens i joves de 4 a 14 anys. La nova edició serà el proper Nadal.

CIRCulant, circ en moviment!

www.circulant.cat

Jordina Blanch – T. 616504410

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*