Docents i salaris: Consensuem junts (9 octubre 10h)

apdcGrup de treball per a consensuar recomanacions salarials per a la docència de la dansa
9 d’octubre de 10 a 13h
Carrer d’Eugeni d’Ors, 12
M L3 Les Corts Com arribar?

Els diferents grups de discussió duts a terme a l’APdC ens han permès detectar la necessitat del sector de la docència de la dansa de poder consultar un pacte laboral o disposar d’unes recomanacions salarials per tal de trobar un consens a l’hora d’establir les retribucions salarials.

Tant els directors de les escoles, com el mateix professorat, creuen del tot necessari la creació d’aquestes recomanacions, així com la redacció d’una guia de bones pràctiques pel que fa a la contractació. Per aquest motiu, durant el 2015 continuarem treballant, a través d’un grup de debat amb professionals del sector, per a elaborar les bases del que podria ser una taula de recomanacions salarials i una guia de bones pràctiques per a la docència de la dansa. Sempre amb l’objectiu de trobar un equilibri entre la realitat de l’escola i les necessitats del professorat.

Si et dediques a la docència de la dansa, t’esperem el proper 9 d’octubre de 10h a La Caldera Les Corts (Carrer d’Eugeni d’Ors 12, Barcelona), a una primera reunió de treball en la qual tant les escoles com els professors explicaran quina és la seva realitat professional. També presentarem les conclusions de l’anàlisi de documents base que ens poden ajudar a guiar-nos (diferents convenis i documents com les recomanacions laborals del circ, etc.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*