Màgic 2015 | Gran Circ de Nadal de Girona

Màgic 2015 | Gran Circ de Nadal de Girona

Després de l’extraordinari èxit de la seva primera edició, amb més de 17.000 espectadors, aquest proper desembre arriba per segona vegada el Gran Circ de Nadal de Girona amb un espectacle totalment nou. L’espectacle ve produït amb la garantia de Circus Arts Foundation, la productora igualment de l’avalat Festival Internacional del Circ de Figueres.

Del 25 al 28 de desembre de 2015, el Pavelló d’Esports de Fontajau es transformarà de nou en un gran circ estable capaç d’acollir una costosa producció circense on més de 30 artistes internacionals presentaran una quinzena d’atraccions per a més de 20.000 espectadors. Vestuari, coreografies, música i decorats transportaran a l’espectador  al món màgic del Nadal amb un espectacle de qualitat per a tota la família on figuraran algunes de les primeres estrelles mundials de la Màgia i del Circ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*