L’Auditori de Cornellà estrena la Sala2.cat el proper 12 de novembre amb espectacles de qualitat en petit format.

Amb la nova proposta es multiplica la programació que oferta l’equipament alhora que es converteix en reclam per a les nits dels dijous a preus reduïts.

El proper 12 de novembre iniciem una nova aventura. Inaugurem un nou espai cultural on el teatre, la màgia, la música i, fins i tot, el circ prenen el relleu. Aixequem el teló de la Sala2.cat de L’Auditori de Cornellà dissenyada per acollir espectacles de qualitat, en petit format i amb preus, també reduïts. De forma paral·lela a la seva programació habitual, la nova Sala2.cat neix amb la voluntat de donar resposta a un públic molt més jove a la recerca d’espectacles de diversa índole que els ompli les nits dels dijous, en principi alternant un parell de dijous al mes.

Així, amb la combinació de cultura i oci per a les nits dels dijous, sorgeix aquesta nova programació amb l’actuació de Izah el proper 12 de novembre a les 21h, la diva del Neo Soul. La programació de tardor de la Sala2.cat continuarà el 26 de novembre amb l’obra teatral “Y tú,…¿quién eres?” i amb Clown i humor de la mà d’“El Mêtre” el 10 de desembre.

L’Auditori de Cornellà doblarà així el nombre d’espectacles programats: d’una banda, les
programacions de tardor i primavera dins la proposta “Teatre L’Auditori” concebuda per atreure a la ciutat grans produccions a preus assequibles i, d’una altra banda, el nou cicle cultural en petit format en la Sala2.cat amb capacitat per a 133 espectadors. Els preus dels espectacles també és reduït, 10€ si s’adquireixen de forma anticipada, 12€ en taquilla el dia de l’espectacle i a 8€ per a grups de més de 10 persones.

L’entrada dóna dret a una consumició a La Fragua ubicada al carrer Vistalegre, núm. 40 de Cornellà, un espai multidisciplinar que potencia la creació, la exhibició i qualsevol expressió artística, és més que un lloc on prendre una copa, per què està concebuda com a fàbrica d’artistes amb un arrelat posicionament en el circuit cultural d’oci nocturn de la ciutat.

PRIMER ESPECTACLE FAMILIAR/JOVE:

El mêtre - jam - cartell

EL MÊTRE, 10 de desembre a les 21h
Un espectacle que et traslladarà al món de la imaginació, de la complicitat, del riure i l’amor a través del gènere del Clown i de l’humor gestual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*