Nova web de la Cia. Roger Canals!

Cia. Roger Canals
Informa…

Estrenem nova web i nou nom – www.ciarogercanals.com

roger-canals-nova-web

Benvolguts/des navegants/es, tenim el gran goig d’anunciar-vos que a partir d’ara mateix ens trobarás a l’espai web www.ciarogercanals.com. Hem afegit el valor “Cia.” a “Roger Canals”. Tot i que en Roger és l’ànima i el responsable del projecte, aquest canvi de nomenclatura representa la voluntat d’incloure el conjunt de professionals (músics, actors/res, tècnics, intèrprets i col·laboradors/es) que contribueixen a produir la nosra oferta d’espectacles, Els creiem indispensables. Importància de la qual mereix ser reconeguda i visible en el propi nom. A partir d’ara, doncs, inclourem també el plural alhora de presentar-nos.

“Oh benvinguts/des, passeu, passeu”; el nostre web és casa vostra! Ens encantarà que us perdeu dins del nostre món d’espectacles. Un món que neix, creix i es reprodueix amb, en per i des de la música, principalment, i des de les ganes de conectar-nos des de l’art i l’expressió artística. Volem vibrar amb tu!

Aquest web ha estat possible gràcies a l’esforç i professionalitat d’en Xavi Segura de Pixelvolador.com, en Marc Roca de Bizneting.cat i la Marta Espinach amb els seus meravellosos dibuixos.

Tot desitjant que us agradi, la Cia. Roger Canals us saluda i es posa al vostre servei, A disposar!

Mob. 658 917 750 · info@rogercanals.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*