Programa.cat – Primer període per a presentar espectacles

Programa.CAT

Generalitat de Catalunya
Departament de Cultura

Benvolguts / benvolgudes,

Des de l’any 2014 el Departament de Cultura i la Diputació de Barcelona (pels municipis de la seva demarcació) donen suport de forma conjunta a les programacions estables d’arts escèniques i música municipals mitjançant Programa.cat, un servei que permet als programadors contractar espectacles i concerts a preus directament subvencionats.

El període de presentació de propostes per a Programa.cat 2016 romandrà obert de l’1 d’octubre de 2015 al 30 de setembre de 2016 (ambdós inclosos).  Per decidir quan introduïu les vostres propostes, tingueu en compte els terminis dels programadors per sol·licitar activitats:

Sol·licitud d’activitats 2016 al Programa.cat per part dels programadors
1r període (activitats que es portin a terme a partir de l’1 de gener al 31 de desembre de 2016): Del 2 al 16 de novembre de 2015
2n període (activitats que es portin a terme a partir de l’1 d’abril i fins al 31 de desembre de 2016): Del 22 de febrer al 7 de març de 2016
3r període (activitats que es portin a terme a partir de l’1 de juliol i fins al 31 de desembre de 2016): Del 9 al 23 de maig de 2016
4t període (activitats que es portin a terme a partir de l’1 d’octubre i fins al 31 de desembre de 2016): Del 12 al 22 de setembre de 2016

Abans d’entrar les vostres propostes, cal que consulteu les condicions que com a professionals heu de complir i que reviseu els requisits que necessàriament han de tenir les propostes al web del Departament de Cultura i al portal de Programa.cat, perquè s’han modificat.

Quan presenteu la proposta a Programa.cat, heu de seguir tres passos:

– Omplir el formulari de propostes
– Adjuntar la documentació complementària i obligatòria de l’activitat
– Presentar la proposta

Si els vostres espectacles i concerts ja formen part de la llista 2015 de Programa.cat, teniu l’opció de duplicar la proposta mitjançant l’aplicació informàtica. Si la dupliqueu, reviseu tant el formulari de presentació com la documentació adjunta i feu-hi els canvis que considereu oportuns. Caldrà que canvieu obligatòriament el camp de “disponibilitat de calendari” i, si s’escau, l’IRPF en les dades de facturació.

Properament, podreu consultar al web del Departament de Cultura i al portal de Programa.cat les taules de suport econòmic previstes per al primer trimestre de 2016.

Salutacions cordials,

Àrea d’Equipaments i Xarxes de difusió
Direcció General de Creació i Empreses Culturals
Departament de Cultura –  Generalitat de Catalunya

P.S. Per a més informació sobre Programa.cat, consulteu l’apartat de “Suports a les programacions estables” del web del Departament de Cultura o el portal de Programa.cat. També us podeu posar en contacte amb:

diputacio-barcelona-mancomunitat-logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*