Big Bouncers i Pere Faura, Premis FAD Sebastià Gasch Aplaudiment

Big Bouncers i Pere Faura, Premis FAD Sebastià Gasch Aplaudiment

Com cada any des de 1976, el FAD atorga els Premis FAD Sebastià Gasch d’Arts Parateatrals a tots aquells projectes que es distingeixen per la seva innovació i la seva mirada diferent sobre el món de l’espectacle

Ahir va tenir lloc a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona el lliurament de premis d’enguany. 4 socis de l’APdC que han estat premiats: Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola (Big Bouncers), i Pere Faura.

Els Premis…

PREMI FAD SEBASTIÀ GASCH: Agrupación Señor Serrano
PREMI FAD D’HONOR: Iago Pericot
APLAUDIMENT: Pere Faura
APLAUDIMENT A LA CREACIÓ EMERGENT: Col·lectiu Big Bouncers
APLAUDIMENT INTERNACIONAL JOAN GERMAN SCHROEDER: Sadari Movement Laboratory

El jurat de l’edició 2015 el composen Joaquim Armengol, agitador cultural, crític, professor de filosofia i editor de la revista contracultural El Procès; Jordi Colomines, productor teatral i director d’Imaginart; Joaquim Noguero, periodista i crític de dansa; Margarita Troguet, gestora cultural; Ferran Civit, espectador; Àlex Brahim, comissari independent, director de projectes culturals i agitador, director artístic de la plataforma Dibina; Alfred Fort, gestor i agitador cultural, gerent de l’APCC; José M. Milà, vocal de la Junta del FAD i Gabriele Schiavon, vicepresident del FAD.

Més informació

Publicat a http://www.dansacat.org/actualitat/1/2673/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*