‘La Partida’ de la Cia.Vero Cendoya, Premi Moritz de FiraTàrrega a la millor estrena d’arts de carrer

'La Partida' de la Cia.Vero Cendoya, Premi Moritz de FiraTàrrega a la millor estrena d'arts de carrer

La Cia. Vero Cendoya ha estat guardonada amb el Premi Moritz 2015 de FiraTàrrega 2015 a la millor estrena d’arts de carrer per La Partida, un espectacle de dansa inspirat en l’univers de la pel·lícula «L’arbitro» de Paolo Zucca. Aquesta peça coreogràfica posa en diàleg la dansa contemporània i el futbol. 5 ballarines, 5 futbolistes i 1 àrbitre sobre una pista posen en evidència les semblances i les diferències entre les dues disciplines.

Aquest guardó premia les propostes més innovadores i orientades a la investigació i a la recerca en arts escèniques dins de la programació de la Fira, i és resultat d’una votació realitzada entre els professionals acreditats a FiraTàrrega 2015.

Més informació

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*