S’obren les inscripcions de la Jornada de Bones Pràctiques ‘La Dansa a l’escola’

L’Associació de Professionals de la dansa de Catalunya i Moviment Lantana, organitzem – amb la col·laboració de la Universitat de Girona- la I Jornada de Bones Pràctiques ‘La Dansa a l’escola’. Es durà a terme el 14 de novembre de 2015 a Banyoles, amb l’objectiu de donar visibilitat a aquells projectes que tenen la dansa com a vehicle pedagògic/educatiu, i aconseguir una major presència de la dansa a l’escola amb projectes de qualitat. La jornada serà un espai de trobada per a compartir experiències, i sumar esforços, en la qual es presentaran una vintena de casos de Bones Pràctiques professionals. Les conclusions de la jornada es faran públiques i es difondran a través de diversos canals i mitjançant una publicació de la Universitat de Girona.

La jornada està dirigida a tots els professionals de la dansa, mestres de primària i secundària, educadors socials, psicòlegs, pedagogs…, i altres professionals interessats en la dansa.

VEURE EL PROGRAMA de la I Jornada de bones pràctiques ‘ La Dansa a l’escola’

INSCRIPCIONS
La jornada és gratuïta per als socis i sòcies de l’APdC i membres la Universitat de Girona (professors i estudiants). Per a la resta de participants, costa 12 euros. L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia.

L’APdC i la UdG expediran un certificat d’assistència.

Servei d’autobús Barcelona – Banyoles
Posem a la vostra disposició un servei d’autobús per al trajecte Barcelona – Banyoles / Banyoles- Barcelona, que sortirà a les 8:20h de davant del Hard Rock Café de la Plaça Catalunya, i tornarà quan acabi la jornada. El preu d’aquest Servei és de 10 euros (anada i tornada). Podreu reservar plaça quan ompliu el formulari d’inscripció.

Les inscripcions es tanquen l’1 de novembre.
INSCRIURE’S

Com arribar a la jornada?
Auditori de l’Ateneu de Banyoles (C/ de la Canal, 22-26)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*