S’obre la convocatòria dels Laboratoris de Creació 2015-2016 de la Fundació SGAE

S’obre la convocatòria dels Laboratoris de Creació 2015-2016 de la Fundació SGAE

El termini de presentació dels projectes s’inicia el 13 d’octubre i finalitza el 16 de novembre de 2015
laboratori-creacio-SGAE-2015-16
La Fundació SGAE obre la convocatòria dels Laboratoris d’Escriptura Teatral, Creació de Sèries de Televisió i Escriptura de Guió Cinematogràfic «Edició Cinema Fantàstic» 2015-2016.Adreçats als socis de la SGAE, els objectius dels laboratoris són promoure l’escriptura, fomentar la creació i oferir suport als autors. El termini de presentació de projectes s’inicia el 13 d’octubre i finalitza el 16 de novembre de 2015.

IV Laboratori d’Escriptura Teatral

Els socis interessats en participar en el IV Laboratori d’Escriptura Teatral poden presentar un projecte d’obra dramàtica a través del correu electrònic artesescenicas@fundacionsgae.org.

Un jurat, integrat per dramaturgs de reconegut prestigi i presidit pel director del IV Laboratori, en seleccionarà sis propostes les quals es treballaran, de gener a juny de 2016, a Madrid. La Fundació SGAE donarà a conèixer els autors seleccionats al gener de 2016, els quals dotarà amb 5.500 euros cadascun, i en publicarà les obres resultants.

IV Laboratori d’Escriptura de Guió de Cinema «Edició Cinema Fantàstic»

Els socis de la SGAE interessats en participar en el IV Laboratori d’Escriptura de Guió de Cinema «Edició Cinema Fantàstic» poden presentar el seus projectes a través del correu electrònic audiovisuales@fundacionsgae.org.

Un jurat, integrat per guionistes de trajectòria contrastada i presidit pel director del IV Laboratori, seleccionarà sis projectes que es desenvoluparan de gener a maig de 2016 a Barcelona.

La Fundació SGAE donarà a conèixer el nom dels seleccionats el mes de gener de 2016 i dotarà amb 5.500 euros a cadascun dels sis autors finalistes.

A continuació, CINEMA365FILM promourà la segona fase del Laboratori la qual està orientada a la producció cinematogràfica. Es convocarà un segon jurat, integrat per professionals del mitjà cinematogràfic i un representant de la Fundació SGAE, que escollirà, en funció de criteris de qualitat i viabilitat del projecte, un dels sis projectes desenvolupats per a dur-ne a terme la producció cinematogràfica.

La producció serà realitzada per CINEMA365FILM i la dirigirà el guanyador del III Premi SITGES CINEMA365 FILM.

III Laboratori de Creació de Sèries de Televisió

També s’obre el termini del III Laboratori de Creació de Sèries de Televisió. Els socis de la SGAE que hi desitgin participar cal que enviïn la documentació, que trobaran desenvolupada a les bases, al correu electrònic audiovisuales@fundacionsgae.org.

Un jurat, integrat per guionistes de reconegut prestigi i encapçalat pel director del Laboratori, s’encarregarà d’escollir els sis projectes que es posaran en pràctica de gener a juny de 2016 a Madrid.

La Fundació SGAE donarà a conèixer la decisió de jurat el mes de gener de 2016 i dotarà amb 5.500 euros a cadascun dels autors finalistes.

Més informació i consulta de bases

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*