AADPC formació :: Últimes places per als mòduls jurídic i laboral del curs de producció i gestió d’arts escèniques

      Et recorda

 

Últimes places per als mòduls jurídic i laboral del curs de producció i gestió d’arts escèniques

Vols aprendre totes les qüestions legals relacionades amb la Contractació artística aplicada al món de les arts escèniques? Vols muntar el teu propi projecte i no saps quina forma jurídica és la més adient per fer-ho? Dirigit a creadors, productors, gestors, companyies i intèrprets. Els mòduls tindran lloc a l’Institut del Teatre del 2 de novembre a l’1 de desembre.

L’AADPC, en col·laboració amb l’Institut del Teatre organitza una formació específica sobre àmbit laboral i jurídic, elements imprescindibles per portar a terme amb èxit els teus projectes escènics i artístics.

  • Mòdul Àmbit jurídic: S’aporten els coneixements necessaris bàsics legals i/o jurídics per emprar-los en els teus propis projectes artístics. Les sessions consistiran en una part teòrica i una part pràctica on es resoldran en grup situacions legals que com a professionals ens podem trobar en la producció dels nostres projectes. La docent que imparteix la formació de l’àmbit jurídic és Cristina Calvet.
    Preu: 200 euros | Dates: 3, 10, 17, 24 de novembre i 1 de desembre
  • Mòdul Àmbit laboral: Es revisa la legislació aplicable a les Arts escèniques. També la temàtica de salaris i seguretat social, així com en les obligacions tributàries i responsabilitats legals que genera la contractació de treballadors. També es donen consells pràctics sobre Organismes oficials i entitats d’interès. L’àmbit laboral serà impartit per Alba Cayón.
    Preu: 80 euros | Dates: 2 i 5 novembre

Aquests dos mòduls es desenvolupen en el marc del Curs de Producció i Gestió d’Arts Escèniques per a creadors, però també tenen entitat propia per cursar-los de forma independent. A més, per tal de fer més accessible la formació a les persones interessades, l’AADPC ofereix el pagament fraccionat del curs en 2 mesos.

Inscriu-te i aprèn dels millors professionals.
Últimes places disponibles!

Apunta’t ara!

Organitza:

 

Amb la col·laboració de:

L’AADPC rep el suport de:

 

El mòdul jurídic serà impartit per Cristina Calvet – Preu: 200 euros – Dates: 3, 10, 17, 24 de novembre i 1 de desembre || L’àmbit laboral serà impartit per Alba Cayón – Preu: 80 euros – Dates: 2 i 5 novembre

Origen: AADPC formació :: Últimes places per als mòduls jurídic i laboral del curs de producció i gestió d’arts escèniques

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*