Finalitzen amb èxit d’assistència els actes del 10è aniversari de l’APCC

La jornada de malabars va comptar amb una mostra d’Stefan Sing

L’APCC ha finalitzat els actes de celebració del seu 10è aniversari amb la celebració la setmana passada de la Jornada Internacional de Malabars. La Jornada va comptar amb una conferència de l’historiador i expert en circ francès Jean Michel Guy i una masterclass del malabarista alemany Stefan Sing, que va oferir també un amostra del seu darrer show, “Boltzmann brain”.

La jornada va ser tot un èxit de públic, i va dedicar La Central del Circ a les malabars durant tot el dia, amb sessions de jocs i una xerrada sobre creativitat conduïda pel malabarista Asier Garnacho.

Aquest acte va ser l’últim del 10è aniversari de l’APCC, que va celebrar el dia 2 d’octubre la seva festa, i que prèviament ha organitzat trobades com la de Trapezi a l’espai Cronopis de Mataró o una altra dedicada a l’acrobàcia, entre d’altres iniciatives.

Publicat a http://www.apcc.cat/noticies/847/finalitzen-amb-exit-dassistencia-els-actes-del-10e-aniversari-de-lapcc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*