María Mateo obté el premi a millor número aeri del campionat Aerial Art 2015

Imatge del número de María Mateo

La primera edició del concurs nacional d’acrobàcies aèries va tenir lloc a Reus i hi van participar unes 30 persones

La ciutat de Reus va acollir el primer campionat nacional d’acrobàcies aèries Aerial Art, en què va participar unes 30 persones de tot l’Estat i que va comptar amb la col•laboració dels principals centres de formació de Tarragona, així com artistes nacionals i internacionals i professionals del sector. El premi a la millor actuació, anomenat Ultimate champion, va ser pel número de teles de María Mateo Pérez.

Els premis per als professionals del cèrcol aeri i el trapezi van ser per Anastasia Vashchenko, Lola Galeote i Lena Delaire, en aquest ordre, i en teles i corda per Maria Mateo Pérez, Carla Rojas i Filipi Camargo. Els millos números de dobles van ser per Cia Plasmata, Elena Llaó i Marta Ribas, i Patricia Moreno y Beatríz García.

El campionat inclou diferents categories i el jurat tècnic i artístic del campionat estava format per professionals del món del circ com Luisa Raluy del Circ Raluy, Jordi Gaspar, director artístic de Trapezi Reus, Lluís Graells, director d’El Giny Reus, Pep Vergé de Produccions creatives, l’artista Vane Lunática i Alexander Melnikov de Port Aventura. El certamen està organitzat per l’escola ArtMove Studio de Vilaseca.

El campionat va tenir lloc el passat 12 d’octubre va ser presentat per la cia Passabarret de Valls i tots els personatges del seu espectacle Tandarica Circus.

Publicat a http://www.apcc.cat/noticies/849/maria-mateo-obte-el-premi-a-millor-numero-aeri-del-campionat-aerial-art-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*