SDE: MID | FÒRUM MID 2015

FÒRUM MID 2015

El MID 2015 culmina el dijous 5 de novembre amb la celebració del Fòrum MID de les Indústries Culturals i Creatives que donarà a conèixer les 15 startups finalistes d’aquesta edició. Serà una trobada on es reuniran i connectaran els projectes finalistes del MID 2015 amb empreses, inversors i altres agents de l’ecosistema empresarial interessats en projectes innovadors. 

 

BCD MID

 

HORARI i ESPAI

Dijous 5 de novembre,  de 10:00h a 18:00 h.

Disseny Hub Barcelona. Plaça de les Glòries Catalanes, 37, 08018 Barcelona

El Fòrum MID de les Indústries Culturals i Creatives estarà format pels següents blocs:

#MID Money. Connectarà les propostes finalistes amb el tipus d’inversió que específicament s’adapta a cada cas a través de:

Fòrum d’Inversió. Set emprenedors finalistes amb projectes invertibles presentaran els seus projectes davant d’inversors i altres agents de l’ecosistema empresarial.

Taules de finançament. Els 15 emprenedors finalistes amb idees innovadores viables presentaran els seus projectes davant d’institucions públiques i privades facilitadores de finançament.

#MID Business. Mitjançant una agenda tancada a mida per a cada projecte, es posarà en contacte les 15 startups finalistes amb empreses potencialment interessades en esdevenir socis industrials, primers clients, facilitar la seva xarxa de distribució, etc.

#MID Talent. Potenciarà el networking entre els 15 finalistes amb altres perfils complementaris per tal de generar sinergies i ampliar així la seva xarxa de contactes professionals.

#MID Inspiration. Comptarà amb diverses conferències d’experts i casos inspiradors d’startups. Ponents confirmats: Notegraphy, Cl3ver i IED.

La jornada és gratuïta i està oberta a empreses i professionals interessats a conèixer productes innovadors. T’hi esperem!

Una proposta de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*